Nieuws Woon

Niet te vergeten; Tegel toebehoren

U wilt natuurlijk dat uw vloer er zo mooi en strak mogelijk uit komt te zien, het uitzoeken van tegels naar uw wens is dan ook niet de enige stap. Wij vertellen u ditmaal wat meer over de tegeltoebehoren tegellijm en voegmortel die u nodig heeft bij het leggen van uw tegels.

Kies de juiste tegellijm

Het gebruik van tegellijm is onmisbaar bij het leggen van uw tegels. Wat erg belangrijk is, is dat u de juiste tegellijm kiest. Alle tegellijm van Tegelmegashop.be is van topkwaliteit; u vindt bij ons in het assortiment twee verschillende soorten tegellijm, Sopro 808 en de Sopro FKM 444. De standaard tegellijm die voor bijna alle tegels gebruikt kan worden is Sopro 808, heeft u gekozen voor natuursteen tegels dan kunt u deze lijm daar niet voor gebruiken. Bij het leggen van natuursteen tegels dient u Sopro FKM 444 tegellijm te gebruiken. Bij het gebruik van de verkeerde tegellijm bij natuursteen tegels kan dit bijdragen aan het doorbloeden van de lijm, dit betekent dat de lijm door de tegel trekt waardoor er vlekken kunnen ontstaan. Wij raden daarom ook altijd aan om goed te kijken naar welke tegellijm u nodig heeft voor uw tegels. Onze medewerkers staan voor u klaar wanneer u graag voorzien wilt worden van advies over onze twee soorten tegellijm.

Een passende kleur voegmortel

Naast tegellijm is er nog een ander toebehoren dat onmisbaar is bij het leggen van uw tegels. Wanneer u uw tegels niet direct tegen elkaar aan wilt leggen maar hier een voegrond tussen wilt hebben dient u gebruik te maken van voegmortel. U maakt uw vloer of wand helemaal af wanneer u gebruik maakt van een passende kleur voegmortel. Of u nu binnen of buiten uw tegels legt, voegmortel van Tegelmegashop.be is geschikt voor beide omgevingen. Waar er bij het gebruik van tegellijm onderscheidt wordt gemaakt tussen keramiek- en natuursteen tegels is dit bij voegmortel niet het geval. Voegmortel is te gebruiken voor zowel voor keramische- als natuursteen tegels en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Wij hebben voor iedere tegel de juiste kleur voegmortel! Vooral bij keramisch parket is de kleur van de voegmortel erg belangrijk voor een prachtig resultaat. U kunt naast de traditionele zwarte of grijze voegen, ook kiezen voor een perfecte kleurovergang. De vakkundige medewerkers van Tegelmegashop helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste voegmortel! Bezoek eens onze showroom of bestel de voegmortel eenvoudig online!

Verder Bericht

© 2021 Nieuws Woon

Thema door Anders Norén