Nieuws Woon

Tip: Licht-koepels.be

Licht-koepels.be is een zeer interessante site om te bekijken. Dit onderdeel van de Bouw-Handel heeft een groot assortiment en is zeker een bezoek waard. Helemaal wanneer je van plan bent om jouw woning te verfraaien met een extra raam. Niet zomaar een raam, maar een koepel die op plaatsen gemaakt kan worden waar extra licht en ventilatie zeker gewenst is. Daken zoals op een garage, een plat dak of een zolder. Vaak zie je op een schuin dak dat er een dakkapel geplaatst wordt. Niet iedereen heeft de middelen om deze aan te schaffen. Daarom is het fijn om te weten dat er andere mogelijkheden zijn, mogelijkheden die een stuk goedkoper zijn dan de aanschaf van een dakkapel.

Licht-koepels.be

Leuke website: Licht-koepels.be

Eindelijk is onze klus geklaard en daar zijn wij heel erg tevreden over. Want al een tijd hadden wij het probleem dat het in onze keuken erg donker was. Deze keuken hebben wij een tijd geleden aan ons huis laten aanbouwen, helaas hadden wij niet gekeken naar licht inval. Op zich is deze ruimte erg mooi geworden, nadeel is wel dat je hier de hele dag een lamp aan moet hebben om fatsoenlijk om je heen te kunnen kijken.

Aan dit probleem hebben wij nu een einde kunnen maken, door hier een koepel te plaatsen. Een model die ook nog open kan en dat geeft weer extra ventilatie. Nu kunnen wij in de keuken zijn, zonder hiervoor een lamp aan te hoeven doen om wat te kunnen zien.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Nieuws Woon

Thema door Anders Norén